Enten du vil legge til et dekk i huset ditt eller lære hvordan du gjør den falske etterbehandlingsteknikken du så på HGTV, gir denne artikkelen tips og tips om forskjellige ting du kan gjøre hjemme for å gjøre det mer personlig og et hjem du kan stolt av fordi du gjorde det selv.

Ikke vær redd for å bruke lyse farger i innredningen til hjemmet ditt. Mal en vegg rosa eller rød hvis du vil. Det er bare maling, du kan alltid male den senere. Det viktigste er å la din egen personlighet skinne gjennom i hjemmets stil.

Lim veggplaten på plass før du spikrer den! En fugepistol og riktig lim gjør jobben raskt. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og det er mindre sannsynlig at neglene du bruker kommer frem i fremtiden.

Vurder en virkelig «grønn» makeover til landskapsarbeidet ditt. En populær ny trend innen landskapsarbeid er å få hagen din til å passe klimaet og området du bor i. Borte er behovet for den perfekte grønne plenen hele året. Hvis du bor i et tørt klima, bør du vurdere å lage et landskap som er tolerant mot tørke, og du vil spare penger på vanningskostnader og hjelpe miljøet.

Hvis du ansetter en håndverker, ikke glem å skrive opp en lovlig kontrakt som tar for deg dine bekymringer og hvordan han vil hjelpe deg med å rette opp dem. En kontrakt beskytter deg. Det ville være altfor lett å dra nytte av deg hvis du ansetter arbeidstakere uten kontrakt.

For å redusere antall uønskede skadedyr i hjemmet ditt, kutt ned busker og planter som er nær vinduene. Disse plantene er gode hjem for insekter og edderkopper. Hvis de gnider mot huset ditt og vinduene, kan de lett krype inn for å finne et varmt, tørt sted. Kutt ned disse buskene til en fot eller mer fra siden av huset og under vinduene.

Du bør se på å utføre mindre husreparasjoner før du markedsfører huset ditt. Dette inkluderer ting som å feste en sprukket flis, et hull i en vegg eller en knirkende dør. Problemer som disse kan føre til at den potensielle kjøperen bekymrer seg for at du ikke har tatt vare på huset ordentlig, og kan få kjøperen til å lure på hvilke verre ting som dekkes over.

Legg kunst til veggene dine. Legg litt ekstra innsats i veggdekorasjonene dine. Det kan være et maleri, en lettelse, tørkede blomster eller noe som kan festes på veggen. Å legge til kunst vil forbedre det generelle utseendet, følelsen og stemningen i hjemmet ditt, samt legge til en følelse av stil og klasse.

Som du kan se, er det en rekke ting du kan gjøre rundt hjemmet ditt, både inne og ute, som vil sette ditt personlige preg på det. Det trenger ikke være noen større endring, for selv de minste tingene kan utgjøre en stor forskjell hvis de gjøres riktig og strategisk.